Orodje za dostopnost

SKOČI DO OSREDNJE VSEBINE
E-STORITVE
07 4991 400 info@zd-brezice.si

 

Naročanje: 07 49 91 470

 

OBVEŠČAMO VAS, DA JE VZPOSTAVLJENA NOVA SPLETNA STRAN ZDRAVSTVENEGA DOMA BREŽICE. S TEM PREHAJAMO NA NOV NAČIN ELEKTRONSKE KOMUNIKACIJE ZA UPORABNIKE PREKO RUBRIKE E-STORITVE.

 

DO E-STORITEV LAHKO DOSTOPATE NA POVEZAVI: https://zd-brezice.si/spletno-narocanje.html  oziroma preko gumba     Enaročanje.pngZaenkrat se uporablja v ambulantah družinske medicine in dispanzerjih za otroke in šolarje. 

 

Obrazec, ki je pripravljen na spletni strani na posameznem zavihku, vas bo vodil skozi elektronsko naročilo na želeno zdravstveno storitev. V posamezno polje boste vpisali vse zahtevane podatke, ki jih od vas zahteva obrazec.

 

Spletna rubrika E- storitve omogoča:

 

NAROČILO BOLNIŠKEGA LISTA

Izdaja bolniškega lista je možna za že dogovorjene bolniške staleže in za zaključevanje že odprtega bolniškega lista. Spremstvo se ureja le na podlagi priloženega Potrdila o spremstvu, izdanega v ustanovi, kjer je bil pacient obravnavan.

 

NAROČILO NAPOTNICE

Izdaja napotnic je možna le za kontrolne preglede na podlagi zadnjega izvida specialistične obravnave. Izdaja napotnice za prve preglede je možna le po predhodnem posvetu z zdravnikom. Izpolnite podatke o kartici, posredujte kontaktne informacije, izberite zdravnika in navedite informacije o datumu pregleda ter vrsto specialnosti za katero potrebujete napotnico.

 

NAROČILO MEDICINSKEGA PRIPOMOČKA

Naročanje je možno samo za že predpisane medicinsko tehnične pripomočke. Predpis novega MTP je možen le po predhodnem posvetu z zdravnikom. Izpolnite podatke o kartici, posredujte kontaktne informacije, izberite zdravnika in navedite informacije o medicinsko tehničnih pripomočkih, ki jih potrebujete.

 

NAROČILO E RECEPTA

Naročanje je možno samo za kronično (stalno) terapijo. Predpis novega zdravila je možen le po predhodnem posvetu z zdravnikom oz. z predloženim izvidom iz specialistične ambulante. Navedite ime zdravila, način jemanja in običajno količino. Izpolnite podatke o kartici, posredujte kontaktne informacije, izberite zdravnika in navedite informacije o receptih.

 

POSREDOVANJE ZDRAVSTVENE DOKUMENTACIJE

Posredovanje zdravstvene dokumentacije je možno na podlagi veljavnih zdravstvenih predpisov s predhodnim soglasjem pacienta. Obrazec za posredovanje zdravstvene dokumentacije si lahko tudi natisnete v PDF obliki, ga izpolnite ter nato pošljete po pošti.

Poleg fizičnega obiska in telefonskega klica v ambulanto je elektronska komunikacija preko rubrika E- storitve le dodaten način dostopa za uporabnike, vzpostavljena bo v ambulantah  družinske medicine, dispanzerjih za otroke in šolarje ter deloma v zobozdravstvu.

 

 

PREGLEDI PACIENTOV SE IZVAJAJO BREZ NAROČANJA V  ORDINACIJSKEM ČASU AMBULANTE. 

 

POSVETI Z ZDRAVNIKOM SE IZVAJAJO IZKLJUČNO OSEBNO V AMBULANTI. 

 

TEDENSKE RAZPOREDE AMBULANT DRUŽINSKE MEDICINE IN DISPANZERJEV ZA OTROKE IN ŠOLARJE NAJDETE TUKAJ: https://www.zd-brezice.si/razpored-dela.html 

 

HVALA ZA RAZUMEVANJE!

ZDRAVSTVENI DOM BREŽICE

Černelčeva cesta 8

8250 Brežice

© 2024 Zdravstveni dom Brežice. - Vse pravice pridržane. 5ka Agencija